Logo Valencia Veterinaris

Sobrepès mascotes

Ajudem la teva mascota a reduir el sobrepès i a sentir-se en forma

L’obesitat i el sobrepès en la teva mascota té serioses implicacions en la seva salut. Augmenta el risc de patir problemes articulars i del cor, a més de diabetis o complicacions dermatològiques.

perro-comida-dieta

Tractem l’obesitat i prevenim el sobrepès del teu gos o gat

Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. La calor no és un bon amic per a les mascotes amb sobrepès, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

A València Veterinaris de Barcelona ajudem la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable.

Visita + Dieta control del pes

Revisió i Anàlisi​
Diagnòstic
Dieta veterinària
sobrepeso-gatos-perros

Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l’artrosi. L’obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories, vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Llaurador. D’altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada, també és probable que augmenti de pes. 

En el nostre centre veterinari del carrer València de Barcelona t’ajudem a prevenir i combatre el sobrepès en la teva mascota.