Search
Close this search box.

Contacte

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Sant Martí i El Clot a Barcelona

A València Veterinaris de Barcelona us atenem les 24 hores per garantir la major atenció i serveis. Pots trucar-nos al 932 324 521 o escriure’ns per whatsapp al número 616 576 985 dins del nostre horari de visites, de 9 a 21h. Disposem del telèfon de contacte 609 816 219 on ens pots localitzar fora de les hores habituals de consulta. La funció d’aquest servei és facilitar als nostres clients atenció veterinària quan la vostra mascota requereixi ser atesa amb urgència. En aquests casos concertem una cita a la clínica.

València Veterinaris de Barcelona

Pàrquing gratuït per a clients

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Formulari de contacte

Pots completar el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable València Veterinaris. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licite la cancel·lació.

En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals al c/ València 600 de Barcelona o mitjançant un email a valenciavets@valenciaveterinaris.net

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.