Logo Valencia Veterinaris

Serveis

Serveis veterinaris a l'Eixample de Barcelona

A la nostra clínica veterinària del carrer València de Barcelona oferim serveis de medicina general i especialitzats per a animals de companyia: gossos, gats i exòtics. Disposem de professionals altament capacitats, equipaments de darrera generació, tècniques modernes i instal·lacions totalment preparades per oferir serveis veterinaris de qualitat als nostres pacients. El millor equip per donar la millor atenció.

Atenció 24h

Atenció telefònica 24 hores pels nostres pacients.

Pots trucar-nos sempre que ens necessitis fora del nostre horari de visites al telèfon:

Cat Friendly

Clínica veterinària Cat Friendly:

  • Sala d’espera exclusiva
  • Consulta per a gats
  • Sala d’hospitalització independent

Frakmenta

Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre.

Plans de Salud

Te ofrecemos planes de salud llenos de ventajas, para que disfrutes de tu mascota con la tranquilidad de las mejores atenciones preventivas.

perro en consulta valencia veterinaris de barcelona

Medicina interna

Consultes de medicina interna per atendre qualsevol malaltia dels animals de companyia que ens visiten. Realitzem una exploració juntament amb una sèrie de preguntes per recopilar dades (anamnesi), proves per obtenir un diagnòstic i procedir al tractament que calgui cada cas.

valencia-veterinaris-medicina-previntiva

Medicina preventiva

Seguint les pautes i protocols preventius de València Veterinaris de Barcelona, garantim evitar el contagi de malalties habituals i assegurem una bona qualitat de vida i salut a la teva mascota. Vacunes, antiparasitaris i revisions preventives són alguns dels pilars de la medicina veterinària preventiva.

valencia-veterinaria-oftamologia

Medicina felina

Som una clínica veterinària de Barcelona amable amb els gats ‘Cat Friendly’. Comptem amb professionals amb alta experiència en medicina felina, maneig i comportament, així com protocols de visita i actuació específics. Disposem d’instal·lacions adaptades per a una atenció veterinària als gats que permet reduir l’estrès: sala d’espera, consulta i hospitalització independents.

valencia-veterinaris-exoticos

Exòtics

Atès que cada cop és més necessària l’especialització veterinària, atenem tot tipus de mascota: au, rèptil, conill, rosegador, etc. Disposem d´un servei veterinari especialitzat per a aquests tipus d´animals de companyia.

valencia-veterinaris-cirugia

Cirurgia General

A València Veterinaris estem preparats per fer qualsevol tipus de cirurgia tant de teixits tous com de traumatologia, oftalmologia, cirurgies d’animals exòtics, exploracions endoscòpiques, artroscòpies. etc. Tot completament monitoritzat per garantir la màxima seguretat per als nostres pacients.

cirugia en valencia veternaris de barcelona

Cirurgia Mínima Invasió

La cirurgia laparoscòpica és una tècnica quirúrgica no invasiva que consisteix a introduir una font de llum al pacient mitjançant unes mínimes incisions i poder treballar des de fora. Aquesta tècnica ofereix grans avantatges respecte a la cirurgia convencional. Permet una recuperació millor perquè que la cicatriu és mínima, amb menor dolor post quirúrgic i menys riscos d’infecció i complicacions.

valencia-veterinaria-eco

Diagnòstic per imatge

Alguns dels processos patològics que afecten les nostres mascotes requereixen mètodes complementaris a l’exploració física per poder fer un diagnòstic, estimar el pronòstic, avaluar la gravetat d’un cas, etc. Per proporcionar aquesta ajuda complementària disposem d’aparell de raigs X, servei d’endoscòpies, ecografia abdominal i ecocardiografia.

valencia-veterinaria-ofta

Oftalmologia

Equip especialitzat i tècniques modernes per atendre qualsevol problema ocular de la teva mascota. Exploracions i revisions, proves diagnòstiques per detectar qualsevol anomalia, tractaments de lesions o afeccions oculars, intervencions, etc.

valencia-veterinaris-cardiologia

Cardiologia

Gràcies a les nostres tècniques de diagnòstic com ara la radiografia digital, l’ecografia o l’ecocardiografia, podem detectar problemes cardiovasculars i determinar-ne l’origen per aplicar el tractament i la intervenció adequats. És habitual que en alguns casos els pacients cardíacs no mostrin símptomes fins que la malaltia estigui molt avançada, per això s’aconsella exploracions rutinàries en determinades races més propenses i a partir dels 7 anys.

valencia-veterinaris-instalaciones-hospitalizacion

Hospitalització de dia

Àrea d’hospitalització de dia per als animals que necessiten internament o que s’han de recuperar d’una intervenció quirúrgica. Separem gossos de gats i animals amb malalties infeccioses. Garantim atenció continuada i un ambient tranquil per minimitzar-ne l’estrès.

valencia-veterinaria-laboratorio

Laboratori

La clínica està equipada amb un laboratori complet que permet realitzar analítiques de forma ràpida i obtenir els resultats en el mateix moment.

valencia-veterinaris-instalaciones-tienda

Botiga

Dietes veterinàries, fisiològiques i de prescripció per a la cura de la teva mascota, adaptades a les seves necessitats concretes, així com altres productes de primera necessitat com a antiparasitaris.