Search
Close this search box.

Prevenció Leishmània i paràsits

Protegeix a la teva mascota de la leishmània i els paràsits

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera i estiu, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

T’oferim els nostres serveis veterinaris a Barcelona perquè la teva mascota tingui el millor tractament preventiu davant la Leishmaniosi i altres malalties parasitàries greus causades per paràsits, com l’ehrlichiosi, la dirofilariosi i altres. No deixis passar el temps perquè amb la calor augmenta el risc de contagi.

Leishmania-y-parasitos

Aprofita el Pack Preventiu de serveis i productes

Test Leishmània
Vacuna o Xarop
Pipetes Vectra
Collar Scalibor

Com identificar la leishmaniosi

Les malalties contretes a través de paràsits poden arribar a ser molt greus, com és el cas de la Leishmaniosi. Encara que habitualment afecta gossos, els gats tampoc estan fora de perill. La prevenció dels paràsits en la teva mascota és indispensable per afrontar els perills i evitar posar en risc la salut del teu fidel amic.

A València Veterinaris de Barcelona t’oferim diferents proves de detecció de la Leishmaniosi canina:

  • Prova ràpida de sang.
    ELISA o IFI.
  • Citologia de medul·la òssia o biòpsia de teixit o linfonode.
  • Anàlisis completes d’orina i sang.

Per què és tan important la prevenció de la leishmaniosi en la teva mascota?

La Leishmaniosi és una patologia severa que pot ser mortal per a la teva mascota i, en la majoria de casos, reduir notablement la seva qualitat de vida. És una malaltia sistèmica, això vol dir que el dany es propaga a nombrosos òrgans del teu animal de companyia. Malgrat que alguns dels símptomes poden ser invisibles, altres són molt dolorosos per a la teva mascota. Pot patir des d’atròfia muscular fins glaucoma, passant per dermatitis ulcerativa, coixesa, febre, caiguda del cabell, lesions corneals i vòmits, entre d’altres.

Vine a veure’ns al nostre centre veterinari de Barcelona. T’assessorarem per protegir a la teva mascota de la Leishmaniosi i els paràsits.