Logo Valencia Veterinaris

Neteja Bucal Mascotes

15% de descompte de l'1 al 31 d'octubre

Presentant el bonus promocional: NETEJADENTAL23

Cuida la higiene bucal de la teva mascota

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals? Ha arribat el moment de realitzar un tractament d’higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta del cos.

A València Veterinaris de Barcelona t’oferim un tractament d’higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals.

Serveis inclosos:

  • Pack preanestèsic / prequirúrgic
  • Anestèsia general
  • Neteja de tosca dentària
  • Assessorament preventiu
 

Consulta els nostres productes de botiga per a la higiene bucal.

valencia veterinaris higiene bucal gat

NETEJA BUCAL

Gossos i Gats

87,90

103,40€ SENSE DESCOMPTE. IVA Inclòs

PACK PREQUIRURGIC

Analítica, Electrocardiograma i RX Tòrax

85,85

101€ SENSE DESCOMPTE. IVA Inclòs

odontologia-higiene-bucal-mascotas

En què consisteix el nostre tractament bucal?

La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar el carrall de totes les peces dentals i, tot i que es tracta d’un procés senzill de practicar pels professionals de València Veterinaris, necessita d’un procés anestèsic i d’un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Per què té mal alè la meva mascota?

El problema del mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen:

  • L’acidesa de la saliva.
  • La predisposició d’algunes races a les malalties bucals.
  • La manca d’una correcta neteja entre les peces dentals.
  • La consegüent acumulació de tosca. 

Per què és important una higiene bucal en gossos i gats?

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d’elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca en les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions en la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari de Barcelona.

limpieza-boca-perro-con-cepillo

Mesures preventives

Amb aquestes tres senzilles pautes podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El raspallat de les dents

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà sens dubte la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el veterinari de la nostra clínica veterinària de Barcelona els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació

Existeixen al mercat una gran varietat d’aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t’aconsellem que et deixis guiar pel nostre veterinari de quin és la millor alimentació per a la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de carrall en les dents de la teva mascota.

Complements específics

Igualment disposes al mercat d’infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que segur el teu veterinari t’aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al teu veterinari quin és l’ideal i més adequat.

A València Veterinaris de Barcelona garantim que la teva mascota llueixi una boca sana i forta.

Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre. T’ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA.