Revisió Gos Anual

Revisió Gos Anual

Fes un xequeig al teu gos per cuidar el més important, la seva salut

Quines proves inclou la revisió mèdica veterinària anual?

La revisió anual inclou les següents proves:

  • EXPLORACIÓ GENERAL: Observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i/o palpables externament com a ulls, oïdes, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinario, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
  • ANALÍTICA DE SANG GENERAL: Ens indica com és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i el fetge.
  • ANAMNESI: Analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
  • DIAGNÒSTIC: Recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

Per què és important una revisió veterinària anual?

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’una altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerígens i els problemes cardíacs, i si els descobrim en estat avançat en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els cadells i els animals grans són els que es solen sotmetre a aquestes revisions veterinàries amb major freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’acudir al veterinari almenys una vegada a l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament.

Revisió Gos Anual, València Veterinaris

Un mètode preventiu eficaç per al teu gos

La revisió veterinària anual és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

La salut del teu gos és el més important.

Cuida el seu benestar, cuida el que més t’importa.

Contacta amb nosaltres per ampliar aquesta informació i reservar una visita a València Veterinaris de Barcelona.

ADREÇA

C/ València, 600, 08026 Barcelona

AMPLIEM HORARIS!

De dilluns a divendres de 9h a 21h
Dissabtes: de 10h a 14h

CONTACTES

93 232 45 21 - 616 57 69 85
Telèfon fora horaris
609 81 62 19