Revisió Geriatria Gos

Revisió Geriatria Gos

Fes un xequeig al teu gos d'edat sènior per cuidar el més important, la seva salut

Revisió Geriatria Gos, València Veterinaris

Les nostres mascotes són éssers molt estimats, són un més de la família. Si encara no ho has decidit, t’aconsellem invertir en el més important: la seva salut i benestar. Perquè una revisió anual ens ajuda a detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una bona qualitat de vida.

Reserva una consulta de geriatria a la teva mascota sènior. Cuida als quals més vols, cuida la seva salut.

Serveis inclosos en la revisió veterinària anual

La revisió anual inclou les següents proves:

 • ANAMNESI: Analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
 • EXPLORACIÓ GENERAL: Observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i/o palpables externament com a ulls, oïdes, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinario, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
 • ANALÍTICA DE SANG GENERAL: Ens indica com és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i fetge.
  • RADIOGRAFIA TÒRAX: Proves d’imatge molt útils per valorar els ossos de la teva mascota, així com la grandària i forma dels òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
   • DIAGNÒSTIC: Recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

Si el veterinari ho considera necessari, també es poden realitzar les següents proves:

   • ECOGRAFIA ABDOMINAL: Podem valorar l’estat de salut veient els òrgans abdominals com els ronyons, melsa, fetge i glàndules drenals.
   • ELECTROCARDIOGRAMA: Valorem l’estat del cor i detectem patologies cardíaques de forma no invasiva.

La importància d'una revisió veterinària anual

Quan les nostres mascotes es tornen geriàtriques el seu organisme es desgasta i es tornen més vulnerables. Això facilita l’aparició de diferents malalties com afeccions cardíaques, patologies degeneratives, problemes digestius, artrosi, insuficiència renal o desordres en el seu metabolisme.

La salut de la teva mascota és el més important.

Cuida el seu benestar, cuida el que més t’importa.

Revisió Geriatria Gos, València Veterinaris

Contacta amb nosaltres per ampliar aquesta informació i reservar una visita a València Veterinaris de Barcelona.

ADREÇA

C/ València, 600, 08026 Barcelona

AMPLIEM HORARIS!

De dilluns a divendres de 9h a 21h
Dissabtes: de 10h a 14h

CONTACTES

93 232 45 21 - 616 57 69 85
Telèfon fora horaris
609 81 62 19