Operació Biquini

Operació Biquini

Ajudem a la teva mascota a reduir l’excés de pes i estar en bona forma

Controlem el seu pes, tenim cura de la seva salut

 

Ja arriba la calor i segur que vols gaudir del bon temps amb la teva mascota. Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. La calor no és un bon amic per a les mascotes amb sobrepès, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

 

A València Veterinaris de l’Eixample de Barcelona ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable.

 

Visita + dieta control de pes 

 

Operació Biquini, València VeterinarisRevisió y anàlisi

Operació Biquini, València VeterinarisDiagnòstic

Operació Biquini, València VeterinarisDieta Veterinària

Operació Biquini, València Veterinaris

Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l’artrosi.

 

L’obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Labrador.

 

D’altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilizada també és probable que augmenti de pes.

Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre. T’ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA 

> MÉS INFORMACIÓ <

Contacta amb el nostre centre veterinari de Barcelona

ADREÇA

C/ València, 600, 08026 Barcelona

AMPLIEM HORARIS!

De dilluns a divendres de 9h a 21h
Dissabtes: de 10h a 14h

CONTACTES

93 232 45 21 - 616 57 69 85
Telèfon fora horaris
609 81 62 19