Neteja bucal

Cuida la higiene bucal de la teva mascota

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? És el moment de realitzar una neteja de la seva boca i evitar possibles malalties que de ben segur estan per arribar.

 

Per què és necessària una neteja bucal a la nostra mascota?

Amb la neteja dental en mascotes podem evitar problemes molt comuns, com les malalties periodontals o el mal alè, denominat halitosi. Les causes del malè es deuen a diferents factors, encara que destaquem els següents:

  • La predisposició d’algunes races a les malalties bucals.
  • La manca d’una correcta neteja entre les peces dentals.
  • L’acidesa de la saliva
  • La consegüent acumulació de carrall
Neteja bucal, València Veterinaris

PREU NETEJA BUCAL GOS I GAT

(IVA INCLÒS)

103,40 €

PACK PRE-QUIRÚRGIC

Analítica, Electrocardiograma i RX Tòrax

(IVA INCLÒS)

101 €

Serveis inclosos

  • Pack preanestèsic / prequirúrgic
  • Anestèsia general
  • Assessorament preventiu
  • Neteja de tosca dentària
  • Consulta els nostres productes de botiga per a la higiene bucal

En què consisteix una higiene bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca en les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions en la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari de Barcelona. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar el carrall de totes les peces dentals, i, a pesar que es tracta d’un procés senzill de practicar pels professionals de València Veterinaris, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives

Amb aquestes tres senzilles pautes podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El raspallat de les dents:

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà sens dubte la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el veterinari de la nostra clínica veterinària de Barcelona els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació:

Existeixen al mercat una gran varietat d’aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t’aconsellem que et deixis guiar pel nostre veterinari de quin és la millor alimentació per a la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de carrall en les dents de la teva mascota.

Complements específics:

Igualment disposes al mercat d’infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que segur el teu veterinari t’aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al teu veterinari quin és l’ideal i més adequat.

Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre. T’ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA 

> MÉS INFORMACIÓ <

Contacta amb nosaltres!

ADREÇA

C/ València, 600, 08026 Barcelona

AMPLIEM HORARIS!

De dilluns a divendres de 9h a 21h
Dissabtes: de 10h a 14h

CONTACTES

93 232 45 21 - 616 57 69 85
Telèfon fora horaris
609 81 62 19