Search
Close this search box.

Informació sobre el coronavirus COVID-19

Benvolguts clients, després dels esdeveniments relacionats amb el COVID-19, us informem aquí de les mesures de prevenció que estem duent a terme al nostre centre veterinari a causa del coronavirus i us donem algunes recomanacions. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte i aclariment.

SITUACIÓ DAVANT EL COVID-19

Els serveis veterinaris són una prestació de salut pública, de manera que el nostre centre romandrà obert durant aquests dies. Igualment, els informem que, per tal de garantir la seguretat dels nostres clients, ens veiem obligats a prendre certes mesures de precaució que els detallem a continuació.

PROPIETARIS AMB SÍMPTOMES

Si un propietari es troba sota els símptomes de virus covid-19 (tos, febre, malestar), li preguem que es posi en contacte amb el personal de centre i no anar a la consulta.

SERVEIS GENERALS

Tots aquells serveis de caràcter general preventiu no vital quedaran ajornats a noves dates passada aquesta alerta, igual que els serveis de perruqueria i estètica.

VISITES CONCERTADES – NOMÉS URGENTS

Només seran ateses les visites de caràcter urgent i amb cita prèvia. És molt important la puntualitat per no perjudicar la resta de pacients.

ACOMPANYANT

Les mascotes només podran acudir a centre veterinari amb un sol acompanyant, i, aquest no podrà entrar a la zona de consulta llevat que així ho consideri el veterinari.

ZONA D’ESPERA

Només podrà haver-hi una única persona a la nostra sala d’espera, i, la resta de clients hauran d’esperar a l’exterior de les nostres instal·lacions.

COMANDES D’ALIMENTS O MEDICACIÓ

Cobrirem totes les necessitats en el subministrament d’aliments o medicació, però preguem ens ho notifiquin per telèfon amb anterioritat. Nosaltres prepararem la comanda i els informarem de quan poden passar a recollir-lo.

PAGAMENT DELS SERVEIS

Els preguem que utilitzin el pagament mitjançant targetes de dèbit o crèdit, evitant el pagament en metàl·lic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *